Referat: Krokstorps IF - Långemåla IF

Andra raka?

Bortamatch mot Krokstorp, som också slog Fliseryd som vi vann mot senast.

Det märktes innan att det var ganska spänd stämning och vi var till skillnad från senast väldigt koncentrerade, så det bådade gott.
Vi började dock som vanligt, väldigt svagt i början av matchen. Vi kunde inte kontrollera bollen och vi missade passningar.
När det då även missas i markeringen så blir det svårt att hålla tätt bakåt.
Vi missade på en långboll och hemmalagets anfallare gick till ett ganska misslyckat skott, som ändå letade sig förbi Jonas i målet.
Även andra målet kom efter lite slappt spel. Vi fick åter igen en långboll emot oss, och Jonas i målet hann inte ut i tid och fick istället händerna på motståndarens ben, som då ramlade och fick straff. Det var nog också lite tur att vi inte fick en utvisning emot oss.

Tredje målet var en riktig delikatess. Inkast som Krokstorps bästa spelare nr 10 på mittfältet gör en bicycleta som letade sig in till anfallaren som nickade in 3-0.

Vi fick verkligen inte till spelet första delen av halvleken, men lite psykologiskt fick vi på en kontring in en reducering. Fredde på högerkanten la en boll bakom backlinjen mot Micke som tog ner bollen och slog enkelt in den förbi målvakten.

En välbehövlig vila och lite snack inför andra halvlek. Vi spelade mer offensivt och vi kunde jämna ut spelet, samtidigt som det också blev lite hårdare spel. Vi spelade mer fysiskt och gick in tuffare i närkamperna, medan hemmalaget började med mer efterslängar och borde nog fått några fler gula kort.
Båda lagen hade halvchanser men Jonas räddade oss kvar i matchen några gånger. Vi hade lite otur med andrabollarna som allt som oftast inte gick vår väg.

I slutet hade vi ett visst tryck och gick ner på 3-backslinje. En frispark högersidan slogs fint av Macke som Micke knoppade in. Det var dock lite för lite kvar av matchen och vi hann inte slå in någon kvittering.

Dålig första halvlek och bra andra, som det brukar vara med LIF.